Spoštovani.
 
Na spodnji povezavi najdete razpis za izpopolnjevalni seminar, ki ga organizira ZNTS v ponedeljek, 9. 9. 2019 ob 17.00 v Športnem parku Ljubljana-Šiška za vse nogometne trenerje. DNT Ptuj bo za svoje člane organiziral prevoz in sicer odhod avtobusa bo izpred Mestnega stadiona Ptuj ob 14.00, avtobus pa se bo ustavil tudi na stadionu v Kidričevem ob 14.15 in pri trgovskem centru v Slovenski Bistrici ob 14.40.
 
V sled napisanega prosimo, da nam trenerji sporočijo (preko e-pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.) ali bodo koristili skupni prevoz in sicer najkasneje do srede, 4. 9. 2019.
 
Trenerje želimo spomniti tudi na to, da je prijava možna samo preko Registe.

 
Vse ostale podrobnosti razpisa najdete v prilogi.
 
Posebna ponudba:
Vsi trenerji imate možnost nakupa karte za tekmo slovenske reprezentance proti Izraelu, ki bo v ponedeljek, 9.9.2019 ob 20.45 uri v Stožicah, po simbolični ceni 5,00 €. Prijaviti se morete najkasneje do ponedeljka, 2.9.2019 do 10.00 ure preko e-pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Karte boste prevzeli in plačali po seminarju v Šiški. Prevoz za ogled tekme s strani DNT-ja Ptuj ne bo organiziran. 


Za vse morebitne dodatne informacije lahko pokličete na 041 459 650 - Boštjan Zemljarič

Razpis_ZNTS_2019

Spoštovani.

Obveščamo Vas, da je na spletni strani http://usposabljanje.olympic.si/razpisi/aktualni-razpisi objavljen razpis Strokovni delavec 2 - športno treniranje – nogomet/futsal.

Prijava je mogoča na spletni aplikaciji, ki jo najdete na povezavi: http://prijave.olympic.si. Pred prijavo se je potrebno v aplikacijo najprej registrirati (ker ste bili že na prvi stopnji dousposabljanja registracija ni potrebna!).

Na dousposabljanje se lahko prijavijo vsi, ki imajo usposobljenost Trener UEFA B in so opravili dousposobljenost na 1. stopnji.

Zadnji rok za registracijo je 26. 8. 2019 do 14:00. Zadnji rok za popolno prijavo na dogodek je 28. 8. 2019.

 

Spoštovani trenerji.

Obveščamo glede razpisa za DOUSPOSABLJANJE za pridobitev strokovnega naziva Strokovni delavec 1 – športno treniranje – nogomet / futsal, ki je pogoj za dousposabljanje za Strokovni delavec 2 in nadaljnja usposabljanja v nogometu in futsalu. Prisotnost na dousposabljanju je 100%.
Dousposabljanje v Mariboru bo v dvorani hotela Arena pod Pohorjem, Pot k mlinu 57, Maribor, med 31. 5. in 2. 6. 2019.

Navodila za prijavo so v dopisu OKS. Vsi brezposelni, upokojenci, študenti …, ki se ne bodo mogli prijaviti v aplikacijo, se lahko prijavijo na NZS, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Povezava do spletne strani: http://usposabljanje.olympic.si/razpisi/aktualni-razpisi

Število prijav je omejeno!


Obveščamo vas tudi, da je konec leta 2019 planirano še dousposabljanje v Prekmurju.

Dokumenti:

PRIJAVNICA

URNIK

RAZPIS

 

Spoštovani.
 
Za tekmovalno sezono 2019/2020 lahko trenerji ali klubi oddate zahtevek za izdajo trenerske licence izključno preko sistema Regista. Predlagamo, da svoje vloge oddate čimprej.
 
Na spodnji povezavi najdete navodila za vlogo za izdajo trenerske licence.
 
 
Cena za izdajo licence C in B ostaja enaka kot v pretekli sezoni in sicer:
 
- licenca C 56 EUR,
- licenca B 88 EUR.
 
V primeru, da trener nima potrebnih 60 točk za izdajo licence, lahko pridobi administrativno licenco, ki pa jo lahko izdana samo ZNTS.
 
Vse informacije o izdaji licenc najdete v Pravilniku o izdaji licenc.
 
Za dodatne informacije lahko pokličete na 041 459 650 (Boštjan Zemljarič).

Kontaktirajte nas

DNT Ptuj
Čučkova ulica 7
Ptuj, 2250

GSM: 041 394 876 Marjan Lenartič (predsedenik)

GSM: 041 459 650 Boštjan Zemljarič (sekretar)
Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

aktualno 2

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Tukaj lahko potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več

  
EU Cookie Directive Module Information