DNT Ptuj razpisuje seminar za nogometne trenerje na območju MNZ Ptuj, ki bo na

Ptuju v soboto, 15. 02. 2020 ob 7.30 uri, v dvorani Mestnega kina Ptuj, Cvetkov trg 1

Pogoji za prijavo na seminar:

 

- trenerji se na seminar prijavijo izključno preko informacijskega sistema REGISTA, najkasneje do četrtka, 06. 02. 2020 (prijave po tem datumu ne bodo več mogoče),

 

- navodila za prijavo na seminar preko Registe najdete tukaj: NAVODILA

 

- na podlagi prijave bo izstavljen račun za kotizacijo (25,50 €) in članarino (20,00 €), trenerji (klubi) naj pri prijavi preko Registe pod opombo navedejo podatke na koga naj se glasi račun,

 

- račun mora biti poravnan najkasneje do srede, 12. 02. 2020!

 

- licenčni seminar DNT Ptuj šteje 50 točk za pridobitev licence v tekmovalni sezoni 2020/2021,

 

- v kolikor se trenerji našega seminarja ne boste uspeli udeležiti, se lahko udeležite licenčnega seminarja katerega drugega DNT-ja. Seznam in datumi ostalih licenčnih seminarjev so objavljeni na spletni strani ZNTS-ja in DNT-ja Ptuj

 

Razpis in program seminarja

Spoštovani.
 
Za tekmovalno sezono 2019/2020 lahko trenerji ali klubi oddate zahtevek za izdajo trenerske licence izključno preko sistema Regista. Predlagamo, da svoje vloge oddate čimprej.
 
Na spodnji povezavi najdete navodila za vlogo za izdajo trenerske licence.
 
 
Cena za izdajo licence C in B ostaja enaka kot v pretekli sezoni in sicer:
 
- licenca C 56 EUR,
- licenca B 88 EUR.
 
V primeru, da trener nima potrebnih 60 točk za izdajo licence, lahko pridobi administrativno licenco, ki pa jo lahko izdana samo ZNTS.
 
Vse informacije o izdaji licenc najdete v Pravilniku o izdaji licenc.
 
Za dodatne informacije lahko pokličete na 041 459 650 (Boštjan Zemljarič).

Spoštovani.

Obveščamo Vas, da je na spletni strani http://usposabljanje.olympic.si/razpisi/aktualni-razpisi objavljen razpis Strokovni delavec 2 - športno treniranje – nogomet/futsal.

Prijava je mogoča na spletni aplikaciji, ki jo najdete na povezavi: http://prijave.olympic.si. Pred prijavo se je potrebno v aplikacijo najprej registrirati (ker ste bili že na prvi stopnji dousposabljanja registracija ni potrebna!).

Na dousposabljanje se lahko prijavijo vsi, ki imajo usposobljenost Trener UEFA B in so opravili dousposobljenost na 1. stopnji.

Zadnji rok za registracijo je 26. 8. 2019 do 14:00. Zadnji rok za popolno prijavo na dogodek je 28. 8. 2019.

 

Spoštovani trenerji.

Obveščamo glede razpisa za DOUSPOSABLJANJE za pridobitev strokovnega naziva Strokovni delavec 1 – športno treniranje – nogomet / futsal, ki je pogoj za dousposabljanje za Strokovni delavec 2 in nadaljnja usposabljanja v nogometu in futsalu. Prisotnost na dousposabljanju je 100%.
Dousposabljanje v Mariboru bo v dvorani hotela Arena pod Pohorjem, Pot k mlinu 57, Maribor, med 31. 5. in 2. 6. 2019.

Navodila za prijavo so v dopisu OKS. Vsi brezposelni, upokojenci, študenti …, ki se ne bodo mogli prijaviti v aplikacijo, se lahko prijavijo na NZS, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Povezava do spletne strani: http://usposabljanje.olympic.si/razpisi/aktualni-razpisi

Število prijav je omejeno!


Obveščamo vas tudi, da je konec leta 2019 planirano še dousposabljanje v Prekmurju.

Dokumenti:

PRIJAVNICA

URNIK

RAZPIS

 

aktualno 2

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Tukaj lahko potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več

  
EU Cookie Directive Module Information