Spoštovani.

 
Obveščamo vas, da Inštruktorska služba NZS, Strokovno mladinska komisija MNZ Ptuj in Društvo nogometnih trenerjev Ptuj organizira brezplačno strokovno izobraževanje za trenerje (z licenco in brez) mlajših selekcij (vključno do kategorije U11), ki delujejo po klubih MNZ Ptuj. Seminar bo v sredo, 4. 12. 2019 v Športni dvorani Mladika in v sejni sobi MNZ-ja Ptuj.
 
Podrobnosti najdete v prilogi.

Spoštovani.

Obveščamo Vas, da je na spletni strani http://usposabljanje.olympic.si/razpisi/aktualni-razpisi objavljen razpis Strokovni delavec 2 - športno treniranje – nogomet/futsal.

Prijava je mogoča na spletni aplikaciji, ki jo najdete na povezavi: http://prijave.olympic.si. Pred prijavo se je potrebno v aplikacijo najprej registrirati (ker ste bili že na prvi stopnji dousposabljanja registracija ni potrebna!).

Na dousposabljanje se lahko prijavijo vsi, ki imajo usposobljenost Trener UEFA B in so opravili dousposobljenost na 1. stopnji.

Zadnji rok za registracijo je 26. 8. 2019 do 14:00. Zadnji rok za popolno prijavo na dogodek je 28. 8. 2019.

 

Na spodnjih povezavah najdete razpis in obrazec za predloge svojih trenerjev za Priznanja zveze nogometnih trenerjev Slovenije za leto 2019. Rok za oddajo vlog je ponedeljek, 18. 11. 2019.

Razpis

Obrazec

Spoštovani.
 
Za tekmovalno sezono 2019/2020 lahko trenerji ali klubi oddate zahtevek za izdajo trenerske licence izključno preko sistema Regista. Predlagamo, da svoje vloge oddate čimprej.
 
Na spodnji povezavi najdete navodila za vlogo za izdajo trenerske licence.
 
 
Cena za izdajo licence C in B ostaja enaka kot v pretekli sezoni in sicer:
 
- licenca C 56 EUR,
- licenca B 88 EUR.
 
V primeru, da trener nima potrebnih 60 točk za izdajo licence, lahko pridobi administrativno licenco, ki pa jo lahko izdana samo ZNTS.
 
Vse informacije o izdaji licenc najdete v Pravilniku o izdaji licenc.
 
Za dodatne informacije lahko pokličete na 041 459 650 (Boštjan Zemljarič).

aktualno 2

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Tukaj lahko potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več

  
EU Cookie Directive Module Information