Društvo nogometnih trenerjev Ptuj

Spoštovani.

Na spodnji povezavi najdete razpis za brezplačni izpopolnjevalni seminar, ki ga organizira ZNTS v ponedeljek, 13. 9. 2021 ob 17.00 v Velenju za vse nogometne trenerje. DNT Ptuj bo za svoje člane organiziral prevoz in sicer odhod avtobusa bo izpred Mestnega stadiona Ptuj ob 14.30, avtobus pa se bo ustavil tudi na stadionu v Kidričevem ob 14.45 in pri trgovskem centru v Slovenski Bistrici ob 15.05.
 
V sled napisanega prosimo, da nam trenerji sporočijo (preko e-pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.) ali bodo koristili skupni prevoz in sicer najkasneje do četrtka, 9. 9. 2021.
 
Trenerje želimo spomniti tudi na to, da je prijava možna samo preko Registe.
 
Pomembno (povzeto iz razpisa v Registi):"Seminarja se lahko udeležijo samo osebe, ki izpolnjujejo pogoj PCT (Prebolel, Cepljen, Testiran). Test ne sme biti starejši od 48 ur. Pogoj bomo preverjali ob vhodu na seminar. Trener, ki ne bo imel ustreznega potrdila, žal ne bo mogel biti na seminarju. O vseh spremembah glede udeležbe na seminarju boste prijavljeni v REGISTI pravočasno dobili tudi dodatna obvestila in opozorila."
 

Razpis

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Tukaj lahko potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več

  
EU Cookie Directive Module Information